Kijkje in de keuken

Heeft u altijd al eens een wooninitiatief willen bezoeken? Om de sfeer te proeven, de bewoners en hun ouders te spreken? Een mooie woonvorm voor uw kind?

Op 9 juli bent u van harte uitgenodigd om een “kijkje in de keuken” te nemen bij enkele bestaande Ouderinitiatieven in Midden Nederland. Ouders, bewoners en medewerkers vertellen u graag hoe het is om in een ouderinitiatief te wonen en te werken. Uiteraard kunt u alle denkbare vragen stellen over het proces van idee naar realisatie. De organisatie van Kijkje in de keuken is een initiatief van zorgaanbieder stichting Amerpoort.
Via deze link komt u op de aanmeldpagina! U kunt op zaterdagmiddag 9 juli tussen 13.30 uur en 16.30 uur twee initiatieven bezoeken.
U bent van harte uitgenodigd!

Op 9 juli bent u van harte uitgenodigd om een “kijkje in de keuken” te nemen bij enkele bestaande Ouderinitiatieven in Midden Nederland. Ouders, bewoners en medewerkers vertellen u graag hoe het is om in een ouderinitiatief te wonen en te werken. Uiteraard kunt u alle denkbare vragen stellen over het proces van idee naar realisatie. De organisatie van Kijkje in de keuken is een initiatief van zorgaanbieder stichting Amerpoort. Via de link komt u op de aanmeldpagina!

U kunt op zaterdagmiddag 9 juli tussen 13.30 uur en 16.30 uur twee initiatieven bezoeken.
U bent van harte uitgenodigd!